PACTE AMB PETER PAN, NOU VIDEOCLIP D’AUTÒMATS

Els darrers mesos hem estat completament desapareguts en combat, i no hem actualitzat massa coses sobre el nostre estat. Doncs, bé, comencen a haver certes novetats pel que respecta al grup. Com molts ja sabeu, durant abril vam estar filmant un videoclip per al nostre tema “Pacte amb Peter Pan”.  Ja feia temps que teníem el guió més o menys preparat, així que tot era posar-se i començar. Miquel tenia clara la pel·lícula al seu cap, i sols necessitava plasmar el que veia amb imatges enregistrades.

Una quedadeta amb Tubal Perales i Neme Jiménez va servir per a posar les idees en comú, i començar a buscar la manera de plasmar-les.  Vam escriure un guió seqüenciat i un storyboard, que ens va supervisar l’escriptor i amic Marc Gomar, i ens vam posar mans en l’obra per a preparar tots els elements necessaris per a la filmació.  Durant aquest temps aparegueren Neus i Manu, disposats a participar en el projecte, i va ser una sort comptar amb ells com a càmeres, ja que en entendre el guió i el concepte van fer nombroses aportacions que entroncaven perfectament amb l’estètica visual del clip.

Tota la fotografia va córrer a càrrec de Neme Jiménez, que sembla que sempre mira al través d’un visor òptic de reflex, i que no va tardar gaire en trobar el millors enquadraments per al film.  I així, vam començar a fer les múltiples tomes necessàries per a animar joguines amb stop motion.

El rodatge de vídeo va esdevenir-se una complicada aventura a contrarellotge. Vam comptar amb la participació de Patricia Arnau i Natalia Herrero com a actrius, i més d’una dotzena de persones a l’equip de treball. Tot el muntatge i la post-producció va estar a càrrec de Tubal Perales, que ja és gat vell en açò dels vídeos, i és a ell a qui li deguem també el talonat del film.

El resultat, és aquest videoclip, amb tall intimista, que s’assembla més a un petit curt independent, que a un videoclip tradicional, i en el que elements quotidians com les joguines, acaben esdevenint-se co-protagonistes del film, reforçant el missatge de la cançó però aportant un punt lleugerament surrealista i àcid. El color, blavós i irreal ens sumeix en una atmosfera  decadent i freda mab regust d’humitat i nostàlgia, una mena de lisèrgica malenconia que tracta d’atrapar l’atenció de l’espectador per tal de transportar-lo a l’univers autòmat. També la banda sonora dels crèdits ha estat composada explícitament per al film, i resulta una variació del tema original, produïda també per Nacho Vaquero.

Moltíssimes gràcies a tots els que l’heu fet possible.

ACÍ VOS DEIXEM EL CLIP:

TÍTOL ORIGINAL: PACTE AMB PETER PAN

CONCEPCIÓ I DIRECCIÓ GLOBAL : MIQUEL HERRERO

DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA I ORGANITZACIÓ : NEME JIMÉNEZ

DIRECCIÓ DE VÍDEO I MUNTATGE: TUBAL PERALES

CÀMERES I ASSESSORAMENT: NEUS MAHIQUES I MANU MARPEL

IL·LUMINACIÓ: DANIEL FERRER

MAQUILLATGE: NEUS  CERDÀ

ASSISTÈNCIA EN RODATGE: VICENT SENGERMÉS

SUPERVISIÓ DEL GUIÓ: MARC GOMAR

ACTORS: PATRICIA ARNAU, NATALIA HERRERO, JACOBO FERRER, CARLES MONDRIA, ANDRÉS FERRER, BORJA FERRER, NACHO VAQUERO I MIQUEL HERRERO

PRODUCCIÓ MUSICAL: NACHO VAQUERO

PRODUCCIÓ: CAMBRA RECORDS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: