LA SOCIETAT MUSICAL BENIATJARENSE PARTICIPA AL PROPER DISC D’AUTÒMATS

L’atrevit projecte que ara ens embarga, que ocupa el nostre temps, i que du per nom“Les revlacions Microscòpiques” avança amb passes de Goliath. Tot i que duguem cert retràs en les sessions de gravació i barreja els resultats són impressionants, i a data de hui, no podem estar més devanits amb el que està sortint. Que el proper disc serà novador, resulta, a aquestes altures, una obvietat. La darrera macrosessió de gravació va ser una de les més interessants i probablement una de les que més coses noves ens va aportar. Més d’una trentena de músics de la Societat Beniatjarense van calfar els seus instruments el darrer dissabte al seu local habitual, per acompanyar els Autòmats en aquesta nova aventura. Més de trenta ànimes joves, independentment de la seua edat, van aportar el so del seu instrument per a consolidar i enriquir, encara més el nou so del grup. Sota la batuta de Jacobo Ferrer, i amb arranjaments d’Andrés Ferrer, Borja Ferrer i el propi Herrero, la banda va deixar enregistrats 5 temes que podran escoltar-se a aquest pròxim treball. Ja se’n adonareu de quanta raó té eixa dita que afirma que “Beniatjar Músics i sastres”, (sastres no molts, però).
Els instruments de banda no sempre han estat instruments habituals de la música pop. Si bé grans grups de finals dels seixanta i principis dels setanta van fer ús dels recursos sonors que pot arribar a tenir una orquestra, o una banda tradicional, no és, al cap ia la fi un fet habitual. Sí resulta, pel contrari més fàcil topar-se amb arranjaments de vents o corda. Però lluny d’aquestos convencionalismes, el que podreu sentir a “les Revelacions Microscòpiques” serà una fussió entre indie-pop (amb els seus instruments tradionals) i una orquestra ( banda, amb corda i percussió).
Els músics van complir, van tocar quasi a primera vista, amb una professionalitat i un só admirables, i van saber adaptar els seus instruments a una música que tampoc és la que estan acostumats a interpretar. Nacho Vaquero ( el nostre dedicat productor) i Vicent Sengermés, (a qui agraïm especialment des d’aquestes línies tot el seu esforç i el seu recolzament) van enregistrar-ho tot emprant 8 pistes simultànies a l’estudi mòvil que el propi Sengermés havia desplaçat des de real.
La mateixa sessió vam deixar també solventats els pianos, emprant-ne un, d’acústic, que la propia Societat Musical Beniatjarense ens va facilitar. Gràcies, des d’ací al seu cap de Música, Sergio Sampío, i al seu director Juan Alborch, que ens van facilitar la tasca, i gracies de tot cor a tots els músics que hi van participar.

Raul Gómez (Tuba), Vicente Miñana(tuba,) Borja Ferrer (Bombardino), Sergio Sampío (trombó), José Tomás (trombó), Salvador Jordá (trombó), Jesús Giner (trombó), Santiago Ballester (trompeta) José Peñalva (trompeta), Marc Gomar (trompeta) Marcos Ballester (fiscorno) Laura Gómez (fiscorno), Roc Gomar (trompa), Marc Semper (trompa), Salvador Gomar (saxo) David Constant (saxo) Rubén Lorente (saxo), Almudena Miñana (saxo) Nuria Bataller (saxo)
Efrén (saxo), Maria Gomar (saxo) J. Carlos Pla (Clarinet i violí)
J. Ramón Vila (clarinet) Ester Vila (clarinet) Lucía Tomás (clarinet) Sofía Jordá (clarinet) Susana García (clarinet), Neus Vila (flauta) Mª José Jordá (flauta) Andrés Ferrer (flauta i piano), David Tomás (percussió) Arnau (percussió), Jesús Gómez (percussió) i Jacobo Ferrer (percussió).

Anuncis

2 Respostes to “LA SOCIETAT MUSICAL BENIATJARENSE PARTICIPA AL PROPER DISC D’AUTÒMATS”

  1. Salva Jordà i Calatayud Says:

    Va ser una experiència enriquidora (…)

  2. I tant, Salva; supose que va ser enriquidora per tothom, per a vosaltres i per a nosaltres. gràcies de tot cor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: